Jacky Winkelmolen-Leblanc vertelt: The Family Tree

Voor de 6e keer zijn we als koor Unity onderdeel van het Geveltoneel dat dit jaar het thema “Familie” heeft. We zijn er helemaal klaar voor en we hebben er zin in. Ons thema is “De stamboom” met een mooi gedicht en het lied “The Family Tree” van Venice. Maar dan gebeurt het!

Eén van onze leden, Thom Leblanc, mijn broer, sterft geheel onverwacht. Verdriet en verslagenheid overmannen ons. Met de grote vraag: hoe gaan we dit doen?

Maar we staan er, samen emotie, samen verdriet, samen sterk. De generale repetitie is een heel bijzondere avond. We ontvangen zoveel steun en begrip van alle mede-Geveltoneelmensen dat het voelt als een warm bad.

En het weekend van het geveltoneel zelf: Carool leest het gedicht en Unity zingt, hand in hand, arm in arm, nog mooier dan ooit. Het publiek is ontroerd en het applaus is hartverwarmend.

Ik ben trots en blij deel uit te maken van Unity, het Geveltoneel en de Wessemse bevolking en wil jullie bedanken voor alle steun die jullie ons hebben gegeven om Thom Leblanc “los te laten maar niet te vergeten”.

 

Jacky Winkelmolen-Leblanc namens “koor Unity Wessem”