Geveltoneel: ‘Anders dan anders’

Geveltoneel: ‘Anders dan anders’

Wessem, 1 november 2020 t/m 6 januari 2021

Alles is anders in deze tijd. Dat geldt ook voor het Geveltoneel. Er zullen geen voorstellingen zijn zoals je  dat van het Geveltoneel gewend bent. Maar we kunnen  er samen toch iets moois van maken in de dagen rond  Kerstmis. Anders, maar niet minder mooi. Lees hieronder  hoe het Geveltoneel er dit jaar uit gaat zien en doe mee!

Kerstsfeer
We gaan enkele straten rondom de Markt sfeervol versieren, extra mooi. Je kan via QR-codes hoogtepunten van de afgelopen jaren Geveltoneel terugzien. Zo kan je je eigen route lopen, geheel in kerstsfeer, op je eigen moment, zonder drukte.

Laat je verrassen en geniet van de ongekend bijzondere kerstsfeer in de oude kern!

Kerstwens
Het Geveltoneel zorgt dat wensen in vervulling gaan! Vanaf 1 november staat er een wensboom bij Bakkerij Geudens.

De bedoeling
Iedereen kent wel iemand die even wat extra aandacht verdient, vanwege ziekte, verlies, vanwege een lastige tijd, of juist een bijzonder jubileum, bijzondere verdiensten, noem maar op. Daar willen we met jou extra aandacht aan besteden!

We hebben 2 opties

  • Je hebt zelf een specifieke wens bedacht voor iemand anders. Die wens kan je dan invullen op het bovenste strookje op de achterkant van deze flyer. Zorg ervoor dat je wens praktisch uitvoerbaar is en niet teveel geld kost. De mooiste 5 wensen gaan we waar maken. (inleveren van de wens kan tot 6 januari, z.o.z.)
  • Je kent iemand die je in het zonnetje wil zetten, maar je hebt geen specifieke wens. Voor die mensen verloten we in totaal 40 kerststollen van bakkerij Geudens of Kerststukjes van bloembinderij Fenice die wij (hopelijk met jou) afgeven bij de gelukkigen. Geef duidelijk op het onderste strookje op de achterkant van deze flyer aan waarom jij vindt dat iemand een  kerststol of kerststukje moet krijgen! (let op!! inleveren van dit strookje kan t/m 20 december z.o.z.)

Bij de bakker kan je het strookje in een envelopje doen en aan de wensboom hangen.

Samen maken we er een heel bijzonder Geveltoneel van!

Download hier de wenskaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *