Ambitieboek overhandigd

Ambitieboek overhandigd

Op Maandag 19 oktober hebben enkele leden van de Dorpsraad Wessem het ambitieboek van Wessem overhandigd aan burgemeester Strous en wethouder Lalieu. Oorspronkelijk hadden we dat al in april willen doen, maar vanwege corona is dit toen niet doorgegaan.

Het ambitieboek is een lijvig boek geworden. We hebben in een aantal hoofdpunten alle opgehaalde ambities geclusterd. Aan een paar van die hoofdpunten is of wordt al gewerkt. Alle opgehaalde ambities staan in het ambitieboek. Dus als u alles wilt lezen kost dat wel een paar uurtjes.

Als Dorpsraad hebben we bij de overdracht tekst en uitleg kunnen geven over wat er allemaal is opgehaald en leeft in Wessem en waar we graag samen met de gemeente aan willen (verder) werken. Natuurlijk willen we alle ambities de komende tijd aanpakken! Door de corona zal dat nog een hele opgave worden. We houden jullie op de hoogte. Nieuwsgierig welke ambities er in het ambitieboek staan? De digitale versie van het ambitieboek kunt u via onderstaande link downloaden en bekijken. Ontvangt u liever een afgedrukt exemplaar? Stuurt u ons dan een email (info@dorpsraadwessem.nl) Mede afhankelijk van het aantal aanvragen, bekijken wij wanneer wij een aantal exemplaren laten drukken en wat de hieraan verbonden kosten zijn.

Het gehele ambitieboek is in te zien op www.dorpsraadwessem.nl. En heeft u een idee hoe een ambitie behaald zou kunnen worden horen wij dat graag. Even bericht naar info@dorpsraadwessem.nl.