Meer nieuws: DeltaLimburg.nl

DeltaLimburg.nl is hét informatieve (nieuws)platform dat zich richt op Midden-Limburg, waarbij de focus ligt op de gemeenten Roermond, Leudal en Maasgouw. Met veel aandacht voor culturele activiteiten, (sport)verenigingsnieuws, gemeentenieuws, bedrijvennieuws, burgerinitiatieven en projecten binnen het sociale domein en gezondheid.

Naast geschreven agenda- en nieuwsberichten, zijn onze verslaggevers ook zeer regelmatig op pad met hun camera, ze maken diverse videoreportages per week. Dat kunnen nieuwsreportages zijn, maar ook sfeerimpressies van evenementen en reportages bij (sport)verenigingen. De focus ligt ook hierbij op de gemeenten Roermond, Leudal en Maasgouw.

Daarnaast maken we ook eigen programma’s, waaronder de serie over ’75 jaar bevrijding in Maasgouw’, waarin historicus Hugo Luijten het spoor volgt van de bevrijders in de huidige gemeente Maasgouw. Verder ziet u bij ons ook programma’s als KERNgezond TV, Villa Politica Roermond, De Drie van Graefie, Carnavalskriebels en Vastelaovend Same.

Heeft u een (nieuws)tip voor ons? Organiseert u binnenkort een activiteit, enz.? Laat het ons weten, we plaatsen graag een bericht en misschien komen we wel bij u langs met een camera en verslaggever. Mail dan naar info@deltalimburg.nl toe te voegen?