Huisvesting verenigingen Wessem

Start project ‘huisvesting verenigingen Wessem’

Na jaren van voorbereiden is het eindelijk zover! Binnenkort starten we met de verbouwing en de inrichting van de plek waar straks de verenigingen van Wessem hun basis hebben: de sporthal de Tump wordt verbouwd en op het trapveld naast het jeugdhuis komt een nieuw gebouw voor de gebruikers van Café-Zaal de Harmonie. Hieronder leest u wat er de komende weken staat te gebeuren.

Leggen van kabels

Aannemer BAM legt vanaf 9 januari enkele nieuwe kabels in het trottoir en het terrein voor de verlichting van de nieuwe parkeerplaatsen. Dit duurt ongeveer 2 weken. Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon gebruik blijven maken van de Thornweg.

Aanleg rioolaansluiting

Aannemer Besix start eind januari met de aanleg van een rioolaansluiting bij de kruising Thornerweg / Klein-Welzheimstraat. Ook komt er bij de kruising een toegang voor bouwverkeer. Door deze werkzaamheden is de kruising 2 weken afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via verkeersborden.

Overlast

Tegelijk met het werken aan de kruising begint aannemer Besix ook met opbreek-, grondverzet- en rioolwerkzaamheden van het bouwterrein rondom de sporthal en het jeugdhuis. Volgens de planning duurt dit 4 weken. Of de aannemer dit haalt, ligt bijvoorbeeld aan het weer. Voor de veiligheid is de omgeving rondom de sporthal en het jeugdhuis voor iedereen dan afgesloten. Ook rijden er meer vrachtwagens om grond aan en af te voeren voor de sloop en het brengen van bouwmaterialen.

Tijdens deze werkzaamheden kan er geluids- en verkeersoverlast zijn. De aannemer doet zijn best om dit zoveel mogelijk te beperken.

…Lees het bericht op de website

Contact of vragen

Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met projectleider Harald Meuwissen op (0475) 85 25 00 of via h.meuwissen@gemeentemaasgouw.nl.