Naam Gemeenschapshuis

Creatieve Wessemers opgelet: verzin jij de naam van ons nieuwe gemeenschapshuis?

Zoals je ongetwijfeld gezien hebt, is het nieuwe gemeenschapshuis in Wessem bijna klaar. Maar voordat de deuren open kunnen, is er nog een belangrijke taak te volbrengen: een naam kiezen.

En hier hebben we jouw hulp bij nodig! We willen iedereen in Wessem uitnodigen om een naam voor te stellen voor ons nieuwe gemeenschapshuis. Of het nu een naam is die de geschiedenis van Wessem weerspiegelt, onze gemeenschapszin benadrukt, of gewoon iets dat ons allemaal doet glimlachen – alle ideeën zijn welkom!

Dit is hoe we de naam kiezen:

Stap 1: iedereen mag een voorstel doen
We nodigen alle inwoners van Wessem uit om hun suggesties voor de naam van ons gemeenschapshuis in te dienen. Stuur je suggesties in via communicatie@gemeentemaasgouw.nl  of door onderstaand antwoordstrookje in te leveren bij Dorpswinkel Super Mario, Marktstraat 11 in Wessem. Vermeld bij het inzenden je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer. Dit kan tot 22mei.

Stap 2: selectie van de top-5
Een deskundig panel zal alle ingezonden ideeën beoordelen en de vijf meest veelbelovende namen selecteren.

Stap 3: stemmen
Daarna is het weer aan jullie, de inwoners van Wessem, om te stemmen op je favoriete naam uit de geselecteerde top vijf. Dit is jouw kans om mee te beslissen over hoe ons nieuwe gemeenschapshuis zal heten! Stemmen kan vanaf 29mei. Nadere informatie daarover volgt nog.

De bedenker van de winnende naam kan op een mooie prijs rekenen

Laten we samen iets moois creëren voor onze gemeenschap en onze trots op Wessem laten zien door middel van een mooie naam voor ons nieuwe gemeenschapshuis. We kijken uit naar al jullie creatieve suggesties!

Naam voor het nieuwe gemeenschapshuis:
…………………………………………………………………………………………..………

Naam indiener:
…………………………………………………………………………………………..………

Hoe ben je te bereiken:
…………………………………………………………………………………………..………

Flyer: