Avondwandeling

Zorgcentrum Sint Jozef en de Dorpsraad Wessem organiseren gezamenlijk een avondwandeling. Deze wandeling is bedoeld voor alle inwoners van het zorgcentrum en de inwoners van Wessem.

Aan taofel!! Aete wat de potsjaft>

Deze keer een week eerder ivm Hemelvaart. AAN TAOFEL!!!!  AETE WAT DE POT SJAFT. Open eettafel voor alle 65 plussers uit Wessem. Vanaf 12 uur kunt u binnenlopen en om 12.30 uur begint het diner met de eerste gang. Na afloop mag u gerust nog wat blijven zitten om na te praten. Voor slechts 10 […]

Bloembakken

Bloembakken vullen en ophangen. Start en finish op de markt

CHILlavond Wesjo

Even een avond lekker chillen? Dat kan in jeugdhuis De Sprong. Je kunt spelen op de Wii, Playstation, biljarten, tafeltennissen of air-hockeyen. Of wil je zelf eens achter de dj-draaitafel staan?

Senioren Vereniging St. Lambertus

Fietstocht lang. Vertrek om 10:00 uur op het van Horneplein. De tocht duurt tot ca.17:00 uur. Er worden meerdere pauzes ingelast en er is gratis koffie en vlaai.

Chillen bij en met WESJO

CHillen op de Markt in Wessem Een leuk, super tof programma met jeugdharmonie EMM Wessem en DJ XL Joost Drenth! 🎺💃🏼🎶🎧 Vanaf 21.00 uur neemt WessummerBeers het programma over 🎶 Kom met allemaal naar de Markt op vrijdag 17 juni 2022.🕺🏼💃🏽🎶 De Markt is vrij toegankelijk, zodoende is geen adequaat toezicht mogelijk.

SWessummerbeers

Heel veel soorten bier proeven en een kop koffie kan ook Voor de jeugd ....tot 2100 uur kinderdisco Vanaf 21.00 uur    vinyl DJ's80 en 90er jaren. Lekker nostalgisch.   Ook de Harmonie is, vooralsnog, voornemens een optreden te geven met een DJ.

Dorpsraad Wessem openbare vergadering.

Agenda: Ingekomen stukken/ uitgaande stukken Stand van zaken mbt Maasboulevard Een alternatief verkeersplan voor de Maasboulevard Wat verder ter tafel komt.

Aan taofel!!! Aete wat de pot sjaft

Open eettafel voor alle senioren en alleenstaanden van Wessem. Een driegangen diner voor slechts 10 euro (exclusief drank) Inloop vanaf 12.00 uur, Eten vanaf 12.30 uur In Gasterie De Knip. Vooraf aanmelden via tel: 0475-561670